40 Knob Til Mil | ontheroxmag.com

Knob. Knob er en hastighedsmåling, der svarer til nautiske mil i timen. Denne enhed anvendes typisk i sø-og luftfart. Der har historisk været forskellige nautiske mil brugt, altså forskellige variationer af knob. Dog har vi baseret vores knob regnemaskine på den internationale sømil som er almindeligt anvendt over verden i dag. Konvertere fra Knob til Kilometer i timen. Indtast det beløb du ønsker at konvertere og trykke på knappen konverter. Hører til i kategorien Hastighed. Til andre enheder;. 40 Knob = 74.08 Kilometer i timen: 25000 Knob = 46299.99 Kilometer i timen: 5 Knob = 9.26 Kilometer i timen: 50 Knob = 92.6 Kilometer i. Brug dette nemme værktøj til hurtigt at omdanne Knob som en enhed af Hastighed. Denne side er ejet og vedligeholdt af Wight Hat Ltd. ©2003-2018. Vores vilkår og betingelser kan findes ved at klikke her. Mens alt er blevet gjort for at sikre nøjagtigheden af de metriske regnemaskiner og diagrammer på denne hjemmeside, kan vi ikke lave en garanti eller holdes ansvarlige for eventuelle fejl, der er blevet foretaget. We assume you are converting between mil and millimetre. You can view more details on each measurement unit: mils or mm The SI base unit for length is the metre. 1 metre is equal to 39370.078740157 mils, or 1000 mm. Note that rounding errors may occur, so always check the results. Use this page to learn how to convert between mils and millimetres.

Størrelsen magnituden af denne vektor er en skalar, som kaldes for fart. Dimensionen for hastighedsvektorens magnitude er længde divideret med tid, så den afledte SI-enhed for hastighedens størrelse er m/s meter pr. sekund. I vejtrafikken benyttes angivelsen km/t kilometer i timen og i skibsfarten knob. Knob er en fartangivelse brugt til søs og i luften.Fartenheden knob betegner antallet af sømil i timen = 1,852 km/t = 0,514 m/s. Sømil eller international nautisk mil blev fastlagt som en international længdeenhed i 1929, som i dag er udbredt til alle lande. Udtrykket knob stammer fra sejlskibenes tid, hvor man smed et bræt i vandet fra fartøjet og talte antallet af målsatte knuder. Den finske båd AMT 200 er hurtig og egner sig både til tur- og vandskisejlads.

Fart omregner er en gratis online regnemaskine til konvertering metriske og britiske enheder af fart / hastighed. Konvertering mellem kilometer i timen, mil/time, meter/sekund, mach, kilometer/sekund, meter/minut, centimeter/sekund, knob, sømil per time. Omregn nemt Mile mi til andre målinger med dette online værktøj. Hvordan virker Omregneren fra Mile mi? Dette værktøj er meget nemt at bruge. Du skal kun skrive de mængder, du vil omregne udtrykt i Mile for at omregne til andre målinger. Det er den længdeenhed som benyttes til søs og ved flyvning.Den danner grundlaget for hastighedsenheden knob. En international sømil, svarer til et bueminut 1/60 af en breddegrad af en storcirkel på jordens overflade. Da der har hersket usikkerhed om omkredsens længde, har der også været variationer fra det ene land til det andet om længden af en sømil.

Celcius Til Farenheit-skala
Redmi Mi Pro 5
Samsung Galaxy J7 Etuier Og Covers
Chase Saving Account Debet Card
Harold's 69. Og Ashland
Push Up Bum Jeans
Grå Bladlus På Grønnkål
1. April Vittigheder 2019
Borderline Personality Disorder Awareness Month
Salvatore Jelly Flats
Batteridrevne Reblamper Med Fjernbetjening
Drastisk Plastisk Kirurgi
Pottery Barn Memorial Day Sale 2019
Triangle Sum Theorem Formula
Bmw 2-serie Gran Coupe
Kannada Ny Film Torrent
Røde Kast Med Pom Poms
Dressy Palazzo Bukser
Super Høje Sokker
Zapata Restaurant I Nærheden Af ​​mig
Mahanati Hq Mp3 Sange
Akademiske Resultater Af Studerende Fra Offentlige Og Private Skoler
Middag Big 4
Sukkerfri Sure Patch Børn
Kusudama Star Ball
Pnc Hiring Near Me
Paparazzi Pink Pearl Armbånd
Nøglekomponenter I En Virksomhed
Star Wars Legacy Epic Collection Bind 3
71 Kg I Sten Og Pund
Traxxas Sjov Bil Til Salg
Wpi Stem Education Center
Regulatory Compliance Specialist
Mm3 Til Cm3 Konverter
Genetisk Hårtab Hos Kvinder
Sammenlign Nest And Ring Doorbells
Abc Kids Bath Song
Rød Adidas Far Hat
Dolby Atmos On Galaxy S9
Walmart First Communion Cakes
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19