Dyrkning Af Agurker Hydroponisk | ontheroxmag.com

Agurk - Cucumis sativus - HaveABC.dk.

Ved dyrkning af agurker i drivhuset, er det smartest at binde planterne op. Hvis du ikke opbinder dem, vil de lange tynde planter lægge sig hen af jorden. Det kan lynhurtigt blive uoverskueligt. Sørg derfor for at binde agurkeplanterne op af en støttepind eller en støttesnor, som hænger ned fra toppen af drivhuset. Dyrkning kun i vand, uden jord, kaldes hydroponisk dyrkning, og det er på ingen måde en ny idé. Det siges, at Babylons hængende haver blev dyrket på den måde allerede for 2000 år siden. Du slipper for at bære sække med jord op på 3. sal. Du slipper for at plante og spilde jord på køkkenbordet. Du behøver ikke have en altan. Dyrkning på friland: Planterne kræver en varm, solrig vokseplads i en velgø­det, dybmuldet jord. Frøet sås i midten af maj måned, og høsten afsluttes i august-september. Planterne er meget følsomme over for kulde, og den mindste frost i denne periode kan dræbe dem. Frøet kan pletsås med 3-4 frø for hver 15 cm og dækkes med 1-2 cm.

Hydroponisk dyrkning er for dig, som kender meget, lidt eller overhovedet ingenting til dyrkning - Det er så nemt, at alle kan finde ud af det. Med dyrkningskassen kan du dyrke bladgrønt, krydderurter og endda blomster i vand. Uden jord og uden nogen krav på forkundskaber. Forspiring og dyrkning af agurker. Agurker forspires i vindueskarm eller drivhus om foråret, men der findes også sorter, som kan sås på friland. Efterhånden som agurkeplanten vokser til, får den brug for noget at klatre i – fx et espalier – og masser af vand.

Drivhus agurker kan være klar til at høste allerede fra juni, hvorimod frilandsagurker først lige er kommet i jorden i juni, og derfor er ca. en måned bagud. Høsten er heller ikke lige så stor fra en plante på friland, som en i et drivhus. men nu giver agurker, hvis de trives, en overflod af agurker. Det er ikke en god idé at rykke agurken af, da det kan skade hele planten. En agurkeplante vil levere agurker løbende i vækstsæsonen, så du kan plukke friske agurker gennem hele sommeren. Sørger du for at knibe og beskære planterne, sikrer du den mest jævne høst af agurker. Agurker kan opbevares i køleskabet i 7- 10 dage. Der er mange som synes at agurker er en kedelig grøntsag uden substans – “Det er jo 90% vand” hører man tit. Og ja – agurken er måske ikke den af alle grøntsager som smager af mest, eller gør mest væsen af sig selv, men en helt nyplukket lun agurk er nu altså ikke at kimse af! Det er dejligt hele sommeren at kunne hente mange agurker i drivhuset, og et par planter er nok til at forsyne en lille familie med agurker hele sommeren. Børn kan spise mange agurker, så måske tre planter i børnefamilier. Du kan enten dyrke dine agurker fra frø eller købe dem som udplantningsplanter i.

Jeg bestemte mig for at lave lidt sjov med hydroponisk dyrkning af nogle af tomatplanterne - mit lille eksperiment i 2009. Jeg havde fået nogle af de store beholdere ca. 1m x 1m x 1m som bl.a. brødfabrikker får sit glukose hjem i. Hej Cenk Min svigerfar lavede engang et spildevandsresnings anlæg af tagrender, hvor vand fra et bassin med guldfisk, blev ført over i det øverste tagrende og i gennem nogle andre og det lykkedes ham at holde liv i både figner, vædderløberer, birkefigen og vistnok også en kaktus og de groede alene ved hjælp af den gødning fiskene afgav. Aug 09, 2015 · Et hvidløg adskiller sig fra andre løg ved at bestå af otte til ti fed. Hvert enkelt fed kan blive til et nyt løg. I planteskoler og havecentre kan man almindeligvis købe hvidløg til dyrkning i haven, men det er sjældent at opleve, at de er forsynet med sortsnavne.

Jun 04, 2017 · Det skal ikke være for koldt, hvor du vælger såning af agurker, da de så vil rådne, og de spirer ved en temperatur på mellem 22 og 25 grader. Spirringen går hurtigt, så det er en god ide at tjekke dem et par gange i døgnet, og du skal fjerne den overdækkende plast lige så snart planterne kommer op. Sådan dyrker du agurker i drivhuset. Agurker er noget vi alle elsker, og er en næsten uundværlig del af at have et drivhus. De er nemme at få til at gro, og få agurkeplanter kan forsyne familien med friske agurker sommeren igennem - om måske lidt til syltningen også.

Asana Rapportering Integration
Nell Billedkunstner
Kamera Til 2 År Gammel
Nba Resultater I Går Spil
Kornet Oksekød I Ovn Med Vand
Familie Portræt Collage
Pascal God Formet Vakuum
Nike Vandtætte Sko Kvinder
Biografer Tæt På Mig Lige Nu
Teco Global Trading Import Export Company Limited
Sammensat Gennemsnitlig Vækst
Berømte Folk Baby Navne
Engelsk Talende Daglige Rutinemæssige Sætninger
Årsager Til Vedvarende Forstoppelse
Edn Indoor Garden
Strandtøj 2018
Tal Om Taleaktiviteter Til Mellemskolen
Mac Os Opret Alias
Net Framework Mindre End 2.0
White Eye Glitter
Teammedlem Hos Taco Bell
Euro Til Cad Valutakursprognose
Kenneth Cole Reaction Integer Loafer
18 Usc 1385
Nerf Bars For 2003 Dodge Ram 1500 Quad Cab
Behagelige Mary Jane Kjole Sko
Tællerhøjde Spisebord 6 Stole
Gud Hjælpe Min Familie Citater
Thai Chili Pizza
Mackage Pink Coat
Babystol Ikea
Vandrehjem Booking Veltech
Bedste Træningsshorts Crossfit
Grå Fila Sweatpants
Seneste Smart Tv
T8 U Bend
Poundex Sofa And Loveseat
Brevpapir Adventskalender
Joules Per Time
Design Eget Julekort
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19