Læber Tørre Om Sommeren | ontheroxmag.com

Jul 23, 2019 · Om sommeren kan man let få tørre læber, der sprækker og gør ondt. Den primære årsag til dette er, at der sker ændringer i temperaturen og luftfugtigheden rundt om os. Læberne er mindre beskyttede mod disse ændringer end resten af vores hud, og derfor har de større tendens til at udtørre. Om vinteren er det i stedet den iskolde vind og tørre vinterluft som udtørrer læberne, og her oplever mange også hvordan der med de tørre læber kan opstå irriterende forkølelsessår. Argh! MEN noget af det allerværste for læberne er faktisk dit eget spyt. Ja, den er god nok.

Jan 05, 2019 · Derfor får man typisk meget tørre læber om vinteren hvor luften især er meget tør eller om sommeren når luften er meget fugtig. En anden årsag er også at nogle af os har en dårlig vane med at slikke os om munden for at fugtiggøre læberne med tungen. Men dette er kun en kortsigtet løsning og læberne har ikke godt af dette i længden. Tørre læber skyldes normalt tør luft eller overfugtning. Det er særligt om vinteren, at man døjer med tørre læber. Nøglen til at komme de tørre læber til livs kan opsummeres i ét ord: læbepleje. I denne artikel får du 14 råd mod tørre læber. Du kan desuden læse om de produkter, der anbefales mod tørre og sprukne læber.

Ligesom vi beskytter vores ansigt imod sol som sommeren, vores krop imod kulde og blæst om vinteren, skal vi også beskytte vores læber imod vejforhold, temperaturændringer osv. Det er vi ikke gode til og derfor er tørre læber forårsaget af manglende beskyttelse også den absolut største årsag til tørre læber herhjemme i Danmark. Tørre læber kan blive endnu mere irriterede og tørre, hvis du slikker på dem. Drik rigeligt. Det er godt for fugtigheden i huden, også læberne. Beskyt læberne med et tørklæde eller lignende om vinteren, og forsøg at trække vejret gennem næsen, når du er ude. Tørre læber og vejret. Det kan også være et problem med tørre læber om sommeren, hvor der er tørt og luftfugtigheden er lav. Her kan læberne nemt have tendens til at tørre ud, og hvis man bruger mange timer udendørs, kan solens stråler også være skadelige for læberne. Tørre og sprukne læber er som regel mest udbredt om vinteren, men også sollys og lav luftfugtighed kan spille ind på andres årstider. Det er derfor nødvendigt at holde læberne fugtige og velplejede, hvilket kan gøres med de nedenstående produkter.

Har man tendens til tørre og sprukne læber, så kan det være en rigtig god idé at smøre et ekstra tykt lag blødgørende læbepomade på sine læber natten over – man hverken spiser eller drikker om natten, så læbepomaden sidder længere tid på læberne. Her giver vi dig guiden til at få dine læber helskindet igennem vinteren – bogstaveligt talt! For hvem vil ikke gerne undgå sprækker og tør hud i den kolde og tørre luft, som nu skyller ind over Danmark, og først forlader os om tre-fire måneder. Tørre læber Årsag: Dehydrering eller eksem. Tørre læber kan også være et tegn på problemer med fordøjelsen, så prøv at holde dig fra mælkeprodukter et par uger og se, om det ikke bliver bedre. Det kan også være tegn på, at du har brugt for meget læbepomade.

Steve Kerr 7 Ringe
Obskure Aftermath Wii
Sort Historie Måned Videnskab
Hypnotisk Gift Eau De Parfum Christian Dior
Gay Seniorrejse
Hvordan Kan Man Ændre Valg-id-adresse
Værdsættelsesideer Til Kolleger
Hallmark Snowman 2006
Orange Crush Dump Cake
Magic Mountain Kuponkode
Maplestory Burning World
Mi Redmi 6a Pris
Foster Farms Beneless Skinless Chicken Chicken
Årsager Til At Hoste Slim
Phillies All Star Hat
Bryllup Bob Frisurer Afroamerikansk
Realm Royale Samlede Spillere
Alan Thrall Workout-program
Aws Datasikkerhedspolitik
Ncaa Women's Bracket Reveal
Element Symbol Til Sølv
Ældste Fodboldspiller Nu
Mycobacterium Tuberculosis Hos Kvæg
Russell Westbrook Sko Fodskab
Esha Absolute Wiglim Og Remover
Værdi Af Sølv Dollars Efter År
Elsker Rosie 2017
Tuft Og Nåle Ved Lowes
Rejer Albue Pasta
Aktierisiko Premia-strategier Jp Morgan
Børns Hostemedicin, Der Smager Godt
Ecovacs Deebot Dn622
Fraktioner Større End Mindre End Og Lig Med
2014 Granturismo Mc
Massage I Aften I Nærheden Af ​​mig
2019 Jaguar Xe S
Adobe Konverter Pdf Til Png
Charles Sheeler Stilleben
Pie-opdatering Til Note 6 Pro
Hbo Go Time Warner Spectrum
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19