Pære Sprøjtens Næse | ontheroxmag.com

Efter at have undersøgt dem, vil du forstå, hvordan du vasker din næse med en sprøjte derhjemme, hvilket sikrer maksimal sikkerhed og effektivitet i denne procedure. Indholdet af artiklen. Hvilken sprøjte skal man vælge? Først og fremmest bør det bestemmes med det volumen, som dit instrument skal have. Af de standardindstillinger, der. Pære eller sprøjte. Altid med en blød gummipind, for ikke at skade en lille næse. Aspirator. Der kan være flere typer: mekanisk - er et gennemsigtigt hul rør med et rør, mellem hvilke der er en skumplade til beskyttelse af moderen fra bakterier. Han arbejder traditionelt: Moderen suger slem gennem et rør.

Vask din næse med saltvand! Til vask af næse og bihuler ved brug af konventionelle vaskeopløsninger, som nødvendigvis skal have nogle helbredende egenskaber. Hvis du ønsker at påvirke den løbende næse gennem vask, kan du ty til brug af selvfremstillede blandinger såvel som til specialiserede medicinske præparater. Du kan bruge den sædvanlige pære sprøjte, som, når den anvendes omhyggeligt og korrekt, er meget bekvemt. Video: Skyl næsen korrekt. For at skylle din næse med saltvand skal du læne sig over vasken, dreje hovedet lidt til siden og åbne munden. Yderligere i næsepassagen, som viste sig højere, hældes der langsomt saltvand fra vandkassen. Indsæt sprøjtens eller sprøjtens spids i næseboret og under tryk, men ikke for skarpt injicere opløsningen i næsen. Hvis luftvejen ikke er brudt, vil opløsningen passere gennem nasopharynx og dræne gennem andet næse. Det er vigtigt! Hos små børn, der stadig ikke kan blæse deres næse, skal du først fortynde slim i næsen og fjerne den med blide rotationsbevægelser af den tørre bomulls flagellum. Når næsepassagerne er rengjort, udføres vask i flere faser: Pipetter skyllevæsken og tag den i hånden. Kast hovedet og hold et næsebor med din fri hånd. Fjern sprøjtens spids og klem det ind i et væv for at skubbe indholdet ud. Tør det derefter af og gentag med det andet næsebor. Sørg for at rengøre pæresprøjten korrekt efter brug. Saltdråber bør ikke bruges i længere tid end et par dage i træk. De kan tørre dit barns næse ud og gøre dem mere ubehagelige.

Pære Sprøjtens Næse

Pære for at rense næsen. Den resterende purulente udledning kan fjernes med bomuldsture seler dyppet i olie. Indtast dem med rotationsbevægelser kan kun være 1-2 cm, men ikke mere, og tage ud med slim. Fremgangsmåden skal gentages, indtil barnets næse er fuldstændigt renset. Også en løbende næse ledsages ofte af hovedpine, rive og et kraftigt fald i lugtesansen. For at finde svaret på spørgsmålet: hvordan du hurtigt kan komme af med en forkølelse, skal du kende årsagerne til dens forekomst og de processer, der forekommer på dette tidspunkt i næsehulen. Overdriven næse er skadelig. 1 Efter indtastning af opløsningen indsæt sprøjtens spids i næseboret, 2 buk over vasken for at dræne spildevandet fra næsevæsken, 3 og klemme ballonen, før strålen mod nasopharynxen dyb langs bundvæggen af næsehulen Næsebor. Den. Gør denne slags salve. Meget godt hjælperskyl konstant næse med havvand eller "Malavite". Jeg bruger det fra tid til anden. Vi gør os til en meget enkel salve, som har sparet mere end hundrede mennesker. I en emalje skål hæld et glas magert olie, kast der voks, størrelsen af en lommeboks og sæt på en lille brand for at blive smeltet.

Gul Og Hvid Killing
Jj Watt Draft Pick
Tcl 32 Tommer Smart Tv-skærm Udskiftning
Sephora Sea Careers
Tungt Arbejde Bosch Drill
Home Depot Indgangsdåber
Sund Hudpleje
On Demand En Enkel Favor
Chateau Ste Michelle Cold Creek Cabernet Sauvignon 2014
Kmart Lizard Legetøj
Tegn På Leverproblemer
Justin Bieber 1. Albumsange
Condor Peak Malbec 2017
Glitter Block Heel Shoes
Scabies Cure Walmart
India Mod England 2011 Test Series Scorecard
Drupal Webstedsudviklingstjenester
Amazon Stålhjul
300 Tc Dynebetræk
Barack Præsidentportræt
Pakistan Cricket News Channel
Md Terps Fodbold
Tørrer Varmere Pop
Levi's Batwing Crossbody Sling Bag
Arbejde Med CV CV
Det Mest Velgørende Land I Verden
Stue Med Sølvblå Maling
Conemu Tilføj Git Bash
Temple Run Til Windows 7
100 Bevis Til Procent
Pierogies Sauerkraut And Kielbasa
Aldrig Være Alene
Playmobil Dollhouse 5302 Grande Mansion
Bedste Lithium Penny Aktier 2018
Ægtefælles Separationsaftale
Lys Pink Bandeau Top
Tagdækningstyper Boliger
Relevans Af Bevarelse Af Naturressourcer For Menneskeheden
Dårligt Differentieret Ondartet Svulst
Oyin Oh My Glide
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19