Store Smil Citater | ontheroxmag.com

Udvalgte berømte citater. Gud er død! – Friedrich Nietzsche Du må selv være den forandring, som du ønsker at se i verden – Mahatma Gandhi Og til slut er det ikke mængden af år i dit liv, der tæller – det er mængden af liv i dine år – Abraham Lincoln Der findes to ting, som er uendelige: Universet og den menneskelige dumhed. Signup for our Newsletter. Follow Us. Man kan derfor finde mange sjove citater om alle aspekter af livet ved at kigge i vores store sektion om sjove citater. Disse citater kan altid give et smil på læben til læseren og der er ikke for sjov at de har været populære i mange år og at nogle af deres oprindelige ejere eller dem der i sin tid har ytret ordene er nogle enormt store. Citater kan ikke kun være berigende, motiverende og opløftende. De kan også sagtens være humoristiske og give et smil på læben. Faktisk findes der et væld af sjove citater, hvoraf den oprindelige ophavsmand til nogle af dem fortsat er kendt. Andre er blot citater, der med tiden er blevet spredt og dermed er blevet alment [].

Citaterne er fra forskellige tider, og der er citater, som er flere hundrede år gamle, mens andre af citaterne er nyere. Det gode ved disse citater er, at de er langtids holdbare, og på trods af mange af citaternes alder, så er de stadig relevante og kan stadig give læseren et smil på læben. smil - Danmarks største kærligheds side indenfor citater søde ordsprog - Kærlighed.nu har det bedste udvalg til dig som elsker citater.

Store Smil Citater

smil - positive citater, Dejlige hilsner til hele familien. Visdom.dk er danmarks største citat side. Besøg os nu og få din inspiration. Citater om livet giver en fingerpeg om hvordan livet er, skal leves og hvad man kan komme ud for. Vi er alle forskellige og derved kan vi alle give hver vores egene råd til andre. Her ser du en liste med citater fra andre mennesker og deres syn på livet. Tag den til dig, lær af dem og begå ikke samme fejl. Lev livet, nyd hver eneste. Kendte danske citater. Hvad er ungdommen? En drømHvad er kærligheden? Drømmens indhold – Søren Kierkegaard Den største sorg i verden her er dog at miste den, man har kær – St. St. Blicher Latter er den korteste afstand mellem to mennesker – Victor Borge Det er tungt, forbandet tungt, at dø mens hjertet stadig er ungt – H. C. Andersen. Det spreder altid glæde at sende et kort. En kærlig tanke vil altid varme hos modtageren, uanset hvad anledningen til kortet er. Ønsker man at sprede et ekstra smil på læben hos modtageren, så kan et sjovt kort måske være løsningen.

Sjove citater om livet. Citater kan i høj grad også være med til at bringe et smil frem på læberne. Der findes mange forskellige sjove og ’skæve’ citater, som kan være med til at sætte tingene i et nyt lys, uden at det bliver alt for alvorligt og kompliceret. 1. Latter er den korteste afstand mellem 2.

Irsk Tweedjakke Herre
Opskrifter Med Grillede Ferskener
Rupert Everett Plastic
Ralph Lauren Dunjakke Herre
Grapefruit League Teams
Italienske Koldskårne Ingredienser
Lowes Strøeplanter
Christian Louboutin Pigalle Spiked Heels
Hvad Sengebugs Spiser
Mazda Carplay 2017
Eksempler På Etiske Problemer I Undervisningen I Førskolen
Dame Swing Frakker Og Jakker
At & T Cloud Storage Pricing
Baby Owlet Smart Sock
Gallo Rødvin
93 Nissan Hardbody 4x4
Blush Me Schwarzkopf
Fire Ball Golf-formater
Pitbull Dog Hulk Hvalpe
Original Battle Angel Alita
Niveau 99 Vinnie Linnedbukser
Glas Mangosaft
Musik Til Radio
Alle Nye Honda Hrv 2018
Skrifter Om Integritet Og Ærlighed
Kriminalomsorgsansatte Jobopgaver
Bedste Græske Ø I Over 60'erne
Et Andet Ord Til At Kontrollere Forholdet
Eksplosionsboks Til Søster
Galleblæren Rygsmerter
Find Det Hemmelige Slag Ved Indlæsning Af Skærm 5
Nift Group Diskussionsemner
Fløde Ark Med Hvid Dyne
Bananskager Opskrift Med Mælk
Rejsetilbehør Gaver
Memory Man Book 3
Fødselsdagskage Ønsker Til Kæreste
Rumi Art Citater
Girl Rain Pic
Way Blade Legetøj
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19